sunnytravel.al

Go to content

Main menu:Themeluar ne vitin 2007 ne Durres, agjensia Sunny Travel qe ne fillimet e saj ishte aktive ne sektorin e turizmit duke perfshire te gjithe gamen e sherbimeve nga udhetimet me target, avion, udhetimet me carter dhe ne rezervime hoteli e organizime pushimesh individuale dhe udhetimet ne grupe. Jemi konkurues duke u mbeshtetur ne nje experience disa vjecare ne shitjen e biletave te fluturimit ne c’do destinaciion ne bote, nga shqiperia dhe cdo aeroport tjeter. Bashkepunimi direkt me nje sere agjensish nderkombetare te sektorit, me kontrata direkte partneriteti me MSC Cruises, Costa Cruises, Norvegean Cruises e ben Sunny Travel nje faktor konkurues ne kete fushe. Gjithashtu pasja e kontratave te bashkepunimit me nje sere zinxhire hotelesh ne Kroaci, Turqi, Greqi dhe Europe na mundeson te ofrojme cmime dhe oferta shume konkuruese per akomodim ne hotele nder me te miret ne rajon e me gjere. Nje produkt tjeter shume i rendesishem qe ne ofrojme eshte dhe ai I makinave me qera. Ne bashkepunim me nje nga kompanite me te medha ne Shqiperi kemi ne dispozicion nje park prej rreth 150 makinash nga me ekonomiket deri tek minibaset 1 autobuzet.
Sunny Travel bashkepunon me lider boterore ne sektorin e hotelerise dhe tour operatoret kryesor ne bote dhe ne Shqiperi duke bere te mundur te kompletojme ofertat tona per cdo destinacion.


PRANVERE NE AMSTERDAM
PRANVERE NE BERLIN

San Valentino ne qytet me te bukura te Europes.
Udhetoni me ne.......

MSC Splendida
7 netë Mesdheu Perëndimor
Itali, Francë, Spanjë, Tunizi

349 euro  

Cmimet jane PER DITE dhe variojne ne baze te numrit te diteve te qerase.
Cmimet perfshijne Siguracion te Plote, Kilometra Pa Limit, Asistence 24 Ore, Taksat dhe TVSH.

 
Back to content | Back to main menu